AVIS
penelope
penelope
Поморие стана модерната спа дестинация на Европа
11/06/2014
Признанието за иновативна дестинация беше връчено на кмета Алексиев в Дания

Престижно признание за “Иновативна СПА дестинация на Европа” получи община Поморие от Европейската асоциация. Отличителната статуетка и сертификат бяха връчени лично на кмета Иван Алексиев от бившия президент на асоциацията и настоящ член на съвета Сингрун Ланг по време на 19-ия годишен конгрес на ЕСПА, който се провежда в Дания.
След като Поморие спечели наградата на Българския съюз по балнеология и туризъм за “Иновативна СПА дестинация на България” получи правото да кандидатства за наградите на ЕСПА. Високите постижения в областта на СПА и балнеотуризма и добрата реклама на туристическия продукт на града с участието в много туристически изложения, превърнаха Поморие в единствената българска община, която притежава приза „Иновативна СПА дестинация на Европа.”
През 2013 г. Поморие имаше честта да бъде домакин на 18-ия годишен конгрес на Европейската СПА асоциация, който събра над 100 делегати, от 16 държави. Най-престижното събитие в областта на туризма се проведе за пръв път в България и привлече вниманието на световни лидери в сферата на СПА туризма към Поморие и неговия уникален туристически продукт

http://www.burgas.utre.bg/
© 2011 Avis2006 All rights reserved.

Авис 2006 е българска агенция, специализирана в областта на сделките с недвижими имоти, предлагаща модерни и традиционни имоти в най-красивите български планински и морски курорти.